Nikki Prein werd in april gekroond tot mooiste van Gelderland, daarna volde de nationale titel en nu strijdt zij voor de Miss Earth-titel. Foto: Marlous Velthausz
Nikki Prein werd in april gekroond tot mooiste van Gelderland, daarna volde de nationale titel en nu strijdt zij voor de Miss Earth-titel. Foto: Marlous Velthausz (Foto: )

Help Nikki Prein een stukje op weg naar de titel Miss Earth

KILDER - De Kilderse Nikki Prein reisde vorige week af naar de Filipijnen om Nederland te vertegenwoordigen op de wereldverkiezing van Miss Earth 2019.

Om ervoor te zorgen dat Nikki er tijdens het voortraject en op de finale er supergoed uitziet, wil zus Beau ervoor proberen te zorgen dat haar make-up artist Ryan kan afreizen naar de Filipijnen om haar daar te helpen. Ryan zal Nikki haar make-up en haren gaan verzorgen in het gehele traject.

Zij beschikt niet over de middelen om dit allemaal te bekostigen en daarom startte Beau een crowdfunding voor haar zus. Beau: "Willen jullie mij helpen om dit idee waar te maken? Alle kleine beetjes helpen en zijn welkom. Alvast heel erg bedankt!"
De eerste bijdragen zijn reeds gestort via https://www.gofundme.com/f/mua-voor-miss-earth-nikki-prein-2019-filipijnen.

Meer berichten