Wilfried Keurntjes schutterskoning Braamt

BRAAMT - Hij schoot de rechtervleugel en de hals er al af, maar pas toen hij de romp naar beneden haalde was Wilfried Keurntjes officieel schutterskoning van Hooglandse Schutterij St. Martinus uit Braamt.

Na een rondgang door het dorp traden de schutters op zaterdag 28 september aan voor de strijd. Na ruim 400 schoten was duidelijk wie dit jaar de titel schutterskoning zou dragen. De andere delen van de vogel werden naar beneden gehaald door Henk Bisselink (linkervleugel) en Yannick Meijer (staart).
Tijdens de feestavond 's avonds huldigde de schutterij een flink aantal jubilarissen. Het waren Herman Jansen en Theo Baars (50 jaar), Jan Rutjes (40 jaar) en Erica Stinissen, Gerard Stinissen, Johan Keuben en Patrick Haller (25 jaar).
Voorzitter Willy Jansen werd onderscheiden voor het feit dat hij al veertig jaar lang in het bestuur zit van St. Martinus. "Wij willen hem bedanken voor alles wat hij voor de vereniging doet en hopen dat we samen met hem St. Martinus nog heel wat mooie jaren kunnen geven", aldus zijn mede-bestuursleden. De Medaille van Verdiensten ging naar Janny Rutjes.

Meer berichten