Koor Weerklank samen met KNAP Percussie in Het Barghse Huus. Foto: PR
Koor Weerklank samen met KNAP Percussie in Het Barghse Huus. Foto: PR (Foto: )

Met Weerklank de tijdmachine in

's-HEERENBERG - Het gemengd koor Weerklank zet de tijdmachine aan. In de show 'Time Flies' nemen de Zeddamse zangers hun publiek mee door de tijd, langs bekende gebeurtenissen en de daarbij behorende muziek. Denk bijvoorbeeld aan Queen, Fleetwood Mac, maar ook Coldplay en Nick en Simon. De bezoeker van dit concert wordt verrast door een prachtige combinatie van een groot gemengd koor en de swingende percussiegroep KNAP.

Het veertig man tellende Weerklank heeft veelzijdigheid als handelsmerk. KNAP (KNA Percussie) geeft diverse verrassende en creatieve optredens. Er wordt altijd geprobeerd iets origineels, ludieks en aparts te vinden om het publiek mee te vermaken.
Het concert wordt tweemaal gegeven: op 19 oktober om 20.00 uur en 20 oktober om 14.00 uur. Kaarten voor de optredens in Het Barghse Huus in 's-Heerenberg kosten 10 euro (incl. pauzedrankje). Ze zijn verkrijgbaar tijdens openingstijden aan de balie van het theater (Willem van den Berghstraat 1 in 's-Heerenberg) en online via de website.

iedereenwelcom.nl/film-theater

Meer berichten