Grootse Vrouwen praat over Daten met professionals

Grootse Vrouwen praten over Daten met professionals

DOETINCHEM - Dating is op 11 oktober het onderwerp van Grootse Vrouwen Achterhoek. Op veler verzoek legt 'Grootse Vrouwen' het accent op 'zakelijk daten'. Hoe maak je een eerste contact met een klant of opdrachtgever? Hoe vertel je jouw verhaal? Waarom is netwerken zo belangrijk en hoe vind je voor jou het beste netwerk? Zomaar een paar vragen voor wie de zakelijke datingmarkt verkent en waar de sprekers 11 oktober in Het Borghuis op in gaan.

Te gast is Karen Bertram is voorzitter van Business Open De Keppelse. Zij investeert heel bewust in netwerken, heeft er succes mee en plezier in. Ze vertelt onder meer hoe zij de voor haar fijne netwerken heeft gevonden.
Christine Cremers, sales mindset mentor en directeur-verbinder Netwerk Zakenvrouwen, vertelt in een korte presentatie hoe men vanuit een gezonde mindset en een basis van gelijkwaardigheid en co-ambitie makkelijker en met veel meer plezier kan verkopen. Haar tip? 'Moeite met verkopen, zie je verkoopgesprek als een date.'
Sociaal Psycholoog van Graansilo Wehl Ingeborg van der Oord gaat in op 'de eerste indruk'. Welke indruk maakt die ander op jou en welke indruk wil je zelf graag maken op die ander? Ze heeft naast psychologie ook een leuke, kleine oefening voor de aanwezigen in petto om het ijs te breken.
Traditioneel wordt afgesloten met een smakelijk buffet bij Het Borghuis in Doetinchem. Grootse Vrouwen Achterhoek is op vrijdag 11 oktober 17.00 uur in Het Borghuis aan Burgemeester van Nispenstraat 4 in Doetinchem. De kosten bedragen 18 euro; dit is inclusief eenvoudige maaltijd en drankje. Graag aanmelden per e-mail bij Els Bakker: info@bakkereventsupport.nl. Aanmelden kan tot twee dagen voor deze bijeenkomst.

Meer berichten