Pruuveri j bij Ons Pakhuus. Foto: Henk van Raaij
Pruuveri j bij Ons Pakhuus. Foto: Henk van Raaij (Foto: Henk van Raaij)

Ons Pakhuus Pruuveri'j

SILVOLDE - Vele 'pruuvers' kunnen weer genieten van alle lekkernijen welke zullen worden gepresenteerd door maar liefst dertien ondernemers. Op zaterdag 5 oktober is het weer zover, de gezellige jaarlijkse wederkerende succesvolle Ons Pakhuus Pruuveri'j. De Pruuveri'j begint 17.00 uur in de Eko Theaterzaal en loopt om ongeveer 20.30 uur ten einde. De ondernemers zal iedereen in een sfeervolle ambiance laten kennismaken met hun trotse ambacht. Men kan genieten van een onder andere drankjes, lekkere bakkersspecialiteiten, vlees, kaas, kip, fruit, wijnen, vis, en noten. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een geslaagde pruuveri'j van te maken. Met de "Pruuveri'jkaart" kan men de standhouders bezoeken en de lekkernijen in ontvangst nemen.

Deze kaarten kosten 7,50 euro per persoon. De voorverkoopadressen zijn Bakkerij ten Have, Plus Peperkamp Supermarkt, Jos de Bakker en Van Aalten Groente en Fruit. De kaarten zijn ook te bestellen bij info@onspakhuussilvolde.nl. Er zijn een maximaal aantal kaarten beschikbaar en het pruuven is alléén mogelijk op locatie.

Onderstaande bedrijven zullen deelnemen aan deze pruuveri'j: Terborgse Wijncentrale, Grand Café Restaurant "Van der Eem", Jos de Bakker, Bakkerij ten Have, Catering Silvolde, Zalencentrum 't Molentje, Plus Peperkamp Supermarkt, Poelier De Jager, Mark de Notenbrander en Bos Vishandel uit Spakenburg, van Loon Kaas Kanjers uit Wijk en Aalburg, daarbij Van Aalten Groente en Fruit. Ook Peter Arts met de échte honing en zijn enthousiaste verhalen over de imker, zal zeker niet ontbreken. Ook alle Silvoldse marktkooplieden zijn vertegenwoordigd op de Pruuveri'j. Het entertainment zal worden verzorgd door Hans Jansen die met gitaar en zang zal zorgen voor een prima muzikale sfeer. Ons Pakhuus hoopt veel bezoekers te mogen begroeten. Voor nadere info zie ook de website.


www.onspakhuussilvolde.nl.

Meer berichten