Kunstexpositie in de Rosmolen

ZEDDAM – In de Rosmolen, Zeddam, is op zaterdag 7 en 8 september een kunstexpositie te bezichtigen. In deze expositie laat An Warris een serie portretten zien van BZ'ers (Bekende Zeddammers). Naast de portretten zijn er ook speksteenbeelden te bewonderen die gemaakt zijn door Gonnie Geerts-Giesen. De expositie is tussen 11.00 en 17.00 uur.

An Warris maakt de portretten aan de hand van foto's, zodat zij de bewegingen en uitdrukkingen van het onderwerp goed vast kan leggen. Bij het maken van de portretten past zij de dry brush-techniek toe. Ook zijn er portretten te bezichtigen waarbij gebruik is gemaakt van andere technieken.
Gonnie Geerts-Giesen is beeldhouwer sinds 2008. Volgens Giesen is het de bedoeling vanuit de vorm van de steen te werken, je laten leiden door de steen. "De steen vertelt je uiteindelijk wat het wordt." Voor de geïnteresseerden houdt de beeldhouwer één keer per maand een workshop van 10.00 tot 15.00 uur. Voor meer informatie is hij te bereiken via zijn telefoon en/of e-mail.


www.anwarris.exto.nl
06-33722593
gonnie121047@hotmail.com

Meer berichten