Slash N Roses. Foto: PR
Slash N Roses. Foto: PR

Kasteelstad Festival 2019

's-HEERENBERG - Kasteelstad Festival 2019' in Zaal De Gracht in 's-Heerenberg 3 dagen in teken van internationale No.1 tributebands van o.a. Metallica, AC/DC, Guns N' Roses, Pink Floyd, Led Zeppelin, Queen, Woodstock e.v.a. op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september komt de internationale Legend of Rock Tribute Tour naar Kasteelstad Festival 2019 voor een drie-daags live muziek spektakel. In de aanloop naar het 650 jarig bestaan van de stad 's-Heerenberg, in 2029, vindt er jaarlijks een muziekfestival plaats. Tijdens deze eerste editie, van een serie van tien, zal op vrijdag 6 september worden afgetrapt met de beste Pink Floyd tribute: Absolutely Floyd. Op zaterdag 7 september wordt het mega-podium ingericht voor een Legend of RockTribute Festival XL met medewerking van internationale nummer één tributes van Metallica, AC/DC, Guns N' Roses, Muse, Queen, Van Halen en Deep Purple. Op zondag 8 september worden tijdens de 'Woodstock 50 Anniversary Tribute Tour' de Woodstock legendes tot leven gebracht door covers van Jimi Hendrix, CCR, Santana, Joe Cocker, Crosby, Stills, Nash & Young, Janis Joplin en vele andere met als speciale gast Led Zeppelin. Tijdens dit muzikale weekend worden zowel alle hits als ook de beste albumsongs van genoemde wereldbands op indrukwekkende wijze het publiek in gespeeld.
Zaal De Gracht, Marktstraat 1 in 's-Heerenberg, is vrijdag 6 september geopend vanaf 20.00 uur en het programma start om 21.00 uur. Zaterdag 7 september wordt de zaal geopend om 14.00 uur en begint de eerste band om 14.30 uur. Zondag 8 september wordt zaal De Gracht opnieuw geopend om 19.00 uur en start 'Woodstock 50th Anniversary Tribute Tour' om 19.30 uur.

Voorverkoop via www.legendsofrocktributetour.com
Tickets vrijdag 6 september in de voorverkoop zijn 20 euro per persoon, aan de dagkassa 25 euro per persoon. Tickets zaterdag 7 september in de voorverkoop zijn 20 euro persoon en aan de dagkassa 25 euro per persoon.
Tickets voor zondag 8 september zijn in voorverkoop 25 euro per persoon en aan de dagkassa 30 euro per persoon.

Voorverkoopadressen:
- Resto de Bongerd - de Bongerd 6-8 - 's-Heerenberg
- Kachelhöltjes PartyPret - Molenstraat 7 - 's-Heerenberg
- Koffiebranderij Venetië - Heezenstraat 39 - Doetinchem
- Trendy4you (kinderkledingwinkel) - Hoofdstraat 12 - Didam
- Infocenter Emmerich - Rheinpromenade 27 – Emmerich
- Zaal De Gracht – Marktstraat 1 – 's-Heerenberg

Programma vrijdag 6 september:

Pink Floyd wordt gespeeld door Absolutely Floyd.

Programma zaterdag 7 september:

Metallica wordt gespeeld door Present Danger
AC/DC wordt gespeeld door High Voltage
Guns N' Roses wordt gespeeld door Slash N' Roses
MUSE wordt gespeeld door The Muse Experience
Queen wordt gespeeld door Miracle

Van Halen wordt gespeeld door Van Hagar
Deep Purple wordt gespeeld door Purple-D

Programma zondag 8 september:

Led Zeppelin wordt gespeeld door Letz Zeppelin
Joe Cocker wordt gespeeld door Joe Cover Band
The Woodstock All Stars

Meer berichten