Burgemeester sluit drugspand in Braamt

Peter de Baat: 'Er moet één agenda komen, één gezicht naar buiten en een lange termijnvisie als fundament.' Foto: PR
Peter de Baat: 'Er moet één agenda komen, één gezicht naar buiten en een lange termijnvisie als fundament.' Foto: PR (Foto: )

BRAAMT - In een woning in Braamt, Sint Jorisstraat 3, heeft de politie onder meer een aanzienlijke handelshoeveelheid harddrugs, een imitatie vuurwapen en een reeds geoogste hennepkwekerij (met risico's op brandgevaar) aangetroffen.

Vrijdag 16 augustus, rond 10.00 uur, wordt deze woning in opdracht van de burgemeester, op grond van artikel 13b Opiumwet en de beleidsregels artikel 13b Opiumwet gemeente Montferland, voor de duur van drie maanden gesloten.

Burgemeester de Baat: "Iedereen in onze gemeente moet zich veilig kunnen voelen in zijn of haar buurt. Wij tolereren geen drugsproductie en drugshandel in onze gemeente.
Sluiting van dit pand zorgt er voor dat de loop er uit gaat, dat de rust en de veiligheid, vooral ook voor de buurt, weer terug keren. We werken nauw samen met de politie en grijpen in waar- en zodra dat kan. Daarom een dringend verzoek aan onze inwoners; informeer de politie als u iets verdachts ziet of weet."

Meer berichten