Woningcorporatie Plavei vraagt mensen een naam te bedenken voor het nieuwe appartementengebouw. Foto: Laura Koenders
Woningcorporatie Plavei vraagt mensen een naam te bedenken voor het nieuwe appartementengebouw. Foto: Laura Koenders

Bedenk de naam van een appartementengebouw

DIDAM - Woningcorporatie Plavei vraagt inwoners van Didam en omgeving mee te denken over de naam van hun nieuwe appartementengebouw aan de Kerkstraat in Didam. Woningcorporatie Plavei levert na de zomer haar nieuwe appartementengebouw met negen fraaie, energiezuinige appartementen aan de Kerkstraat in Didam op. Dit gebouw heeft echter nog geen naam. Dat moet anders. Plavei vraagt inwoners van Didam en omstreken om mee te denken over een leuke én passende naam voor het gebouw.

De ligging van de appartementen is uniek: midden in het centrum van Didam en tegenover de markthal. Plavei doet een oproep aan alle inwoners van Didam om mee te denken over een passende naam voor het gebouw, omdat dit appartementengebouw zo centraal ligt. Een jury beoordeelt de inzendingen en maakt een keuze. De jury bestaat onder andere uit een lid van de Oudheidkundige Kring Didam en een nieuwe bewoner. Als de nieuwe naam is gekozen, kijkt Plavei hoe de naam wordt uitgewerkt; in, op of bij het appartementengebouw. De nieuwe naam wordt tijdens het opleverfeest na de zomer voor alle nieuwe bewoners, omwonenden en andere betrokkenen bekend gemaakt. Uiteraard wordt de inzender van de winnende naam hiervoor ook uitgenodigd.

Inwoners kunnen tot 20 augustus hun ideeën inzenden. Dit kan per mail via: info@plavei.nl. Er kan ook een formulier aan de balie van het kantoor van Plavei worden ingevuld. Het adres is Kerkstraat 47, 6941 AE te Didam. Bij de inzending moeten enkele dingen worden vermeld: naam, telefoonnummer en een korte toelichting.

Meer berichten