Stadion De Vijverberg. Foto: Burry van den Brink
Stadion De Vijverberg. Foto: Burry van den Brink (Foto: Burry van den Brink)

Trainer Mike Snoei verruilt Witte Leeuwen voor Superboeren

DOETINCHEM - Telstar-trainer Mike Snoei (55) wordt de nieuwe coach van De Graafschap. De trainer uit Didam heeft Telstar laten weten de overstap te maken naar De Graafschap.

Algemeen directeur Pieter de Waard van de club uit Velsen-Zuid wenst, op de website van Telstar, de trainer geluk bij zijn nieuwe club, de andere club van de legendarische trainer Simon Kistemaker. 'De Kist' diende tijdens zijn carrière beide clubs, die al jaren een vriendschappelijke band hebben.
Snoei start op 23 juni met de voorbereiding met zijn nieuwe club. De eerste training onder zijn leiding begint die dag om 12.00 uur op Sportpark De Bezelhorst.

Snoei was bij de Doetinchemse eerstedivisionist geen eerste keus. Eerst zat de club aan tafel met topkandidaat Peter Hyballa. Toen bleek dat voor de Duitser een afkoopsom moest worden betaald aan zijn Slowaakse werkgever, schakelde De Graafschap-directie door naar Jurgen Streppel. Deze zette de Superboeren in de wachtkamer, waarop nu Mike Snoei uit de hoge hoed is gekomen, als opvolger van de naar Cambuur Leeuwarden vertrokken Henk de Jong.

Meer berichten