Fietspuzzeltocht bij Sociëteit de Vriendschap

's-Heerenberg – Zondag 2 juni start Vereniging Sociëteit de Vriendschap om 13.00 uur met een fietspuzzeltocht vanaf het clubgebouw aan de Montferlandsestraat 7. Er is een prachtige fietsroute uitgezet door het organisatieteam Wim Looijs en Wilfried Linssen van circa 20 kilometer. Er zijn onderweg enkele pauzes ingelast waar deelnemers een drankje of een soep kunnen nuttigen. Het inschrijfgeld bedraagt voor leden 5 euro per persoon en niet-leden, die zijn van harte welkom, betalen 7 euro, dit is inclusief een consumptiebon voor onderweg.

Ook dit jaar zorgt Ramon Nijland van Nijland Tweewielers in 's-Heerenberg dat er e-bikes beschikbaar zijn. Deze e-bikes moet men wel tijdig reserveren voor tien euro staan ze dan op locatie. Nadat de laatste fietsdeelnemers zijn binnengekomen vindt de prijsuitreiking plaats.
Na de fietstocht kan men weer asperges eten bij de Sociëteit. Voor deelname aan de fietstocht en voor het aspergemenu kan men zich opgeven via secretaris@verenigingsocieteitdevriendschap.nl of vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur in het clubgebouw. Om organisatorische en logistieke redenen kunnen er maar maximaal vijftig personen inschrijven voor het aspergemenu.
Voor meer info kijk op de website verenigingsocieteitdevriendschap.nl.

Meer berichten