Team Auping wil de Mont Ventoux bedwingen voor de strijd tegen ALS. Foto: PR
Team Auping wil de Mont Ventoux bedwingen voor de strijd tegen ALS. Foto: PR

Dromen van een wereld zonder ALS

DOETINCHEM - Auping Plaza Doetinchem droomt van een wereld zonder de ziekte ALS. Daarom ondersteunt Auping Plaza Doetinchem de stichting ALS Nederland via de Tour du ALS 2019.

Op 29 mei neemt een team van medewerkers en relaties van Auping deel aan dit evenement. Het team bestaat uit vijftig wandelaars, fietsers en hardlopers. De uitdaging is het (meermaals) beklimmen van de Mont Ventoux in Zuid Frankrijk. Het Auping-team hoopt hiermee een mooi bedrag op te halen om te doneren aan de Stichting ALS, voor onder andere onderzoek naar de oorzaken van deze slopende ziekte.

Een steentje bijdragen
Auping Plaza Doetinchem ondersteunt team Auping in deze uitdaging, en doneert een substantieel bedrag aan dit goede doel. Klanten van Auping Plaza Doetinchem dragen dus automatisch ook een steentje bij aan het goede doel.

Aankoopbedrag
Auping Plaza Doetinchem zet zich dit voorjaar niet alleen in voor de strijd tegen ALS, maar koppelt daar ook een heel leuke promotie voor haar klanten aan. Wie in de periode van 31 maart tot en met 29 mei een matras, bed of boxspring koopt bij Auping Plaza Doetinchem, maakt kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag (tot een maximum van 2.500 euro).

Auping is als A-merk uitgegroeid tot de bedden- en matrassenspecialist en marktleider in de Benelux en heeft meerdere verkooppunten in Europa. Bewust is er voor productie in Deventer gekozen, waar expertise en kennis worden gecombineerd met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek, ergonomie en design.

Meer berichten