Scène uit de film 'Instand family' met Isabela Moner, Gustavo Quiroz, Julianna Gamiz, Mark Wahlberg and Rose Byrne. Foto: Hopper Stone
Scène uit de film 'Instand family' met Isabela Moner, Gustavo Quiroz, Julianna Gamiz, Mark Wahlberg and Rose Byrne. Foto: Hopper Stone (Foto: Hopper Stone/SMPSP)

Meivakantie vol films in Barghse Huus

's-HEERENBERG - Speciaal voor de meivakantie heeft filmhuis Barghse Huus een divers filmprogramma samengesteld. Op dinsdag 30 april draait om 13.30 en 20.00 uur de komedie 'Instant family'. Op woensdag 1 mei is er om 10.30 uur een speciale kleutervertoning van Brandweerman Sam – Klaar voor Actie! en om 15.00 uur zijn de helden uit Steenstad te zien in De Lego Film 2. Op vrijdag 3 mei om 20.00 uur is er aandacht voor het einde van de Eerste Wereldoorlog met de grensverleggende documentaire 'They shall not grow old'.

In de film 'Instant family' komen Pete en Ellie terecht in de wereld van adoptie wanneer zij een gezin willen stichten. Wanneer ze de rebelse 15-jarige Lizzy en haar jongere broer en zus leren kennen krijgt het stel onverwacht in één keer drie kinderen. Nu moeten Pete en Ellie de kneepjes van het ouderschap onder de knie zien te krijgen. 'They shall not grow old' is een grensverleggende documentaire van Oscarwinnaar Peter Jackson. Met geavanceerde technieken op het gebied van restauratie, inkleuring en oorspronkelijke beelden die zorgvuldig zijn geselecteerd uit honderden uren aan filmmateriaal, heeft Jackson een diepgaande en authentieke filmische belevenis gecreëerd. Het commentaar is afkomstig van de oorlogsveteranen zelf. De film toont de dagelijkse realiteit en de ervaringen van de soldaten aan het front.
In Brandweerman Sam – Klaar voor actie! wordt brandweerman Sam gefilmd tijdens één van zijn heldendaden. Een Hollywood-regisseur ontdekt het filmpje online en wil Sam in zijn nieuwe film, maar Sams tegenspeler is jaloers. In De Lego Film 2 worden de helden van Steenstad herenigd in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen.
Kijk voor informatie en tickets op onderstaande website.

www.iedereenwelcom.nl

Meer berichten