Monique Mulder (secretaris) en voorzitter Adriaan Slager van het Oranjecomité. Foto: Marlous Velthausz
Monique Mulder (secretaris) en voorzitter Adriaan Slager van het Oranjecomité. Foto: Marlous Velthausz (Foto: )

Vrijwilligers Koningsdag 's-Heerenberg gezocht

's-HEERENBERG - Het Oranjecomité 's-Heerenberg, dat bestaat uit zes actieve bestuursleden, is al weken druk in de weer met het organiseren van een gezellige Koningsdag. Ze zijn grotendeels afhankelijk van sponsoren en vrijwilligers om zo de activiteiten voor de kinderen mogelijk te maken. Wegens het gebrek aan de laatstgenoemde groep, staat het evenement op losse schroeven.

Door Marlous Velthausz

De jaarlijkse giften van sponsoren en winkeliers, die inmiddels benaderd zijn, maken het ieder jaar mogelijk dat in 's-Heerenberg deze Koningsdag gevierd kan worden. Maar door het gebrek aan vrijwilligers, is er een kink in de kabel gekomen. De organisatie is daarom naarstig op zoek naar dertig vrijwilligers die willen helpen op zaterdagmorgen 27 april van 9.30 tot 12.00 uur. Dit aantal mensen is nodig voor de begeleiding bij de spellen die voor de basisschoolleerlingen zijn opgesteld in Sportcomplex Laco.
Ben je 16 jaar of ouder, dan is het Oranjecomité hartstikke blij met jouw ondersteuning. Ook de hulp van ouders, verzorgers, opa's en oma's is erg welkom. Vergeet ook niet om je vrienden en vriendinnen te vragen, want samen begeleiden is nog leuker. Ook hulp bij een gedeelte van de ochtend is mogelijk.
Als het Oranjecomité onvoldoende reacties ontvangt op de hulpoproep voor vrijwilligers dan is het genoodzaakt het evenement te annuleren. Het bestuur van het Oranjecomité zou dit zeer spijtig vinden.

Wil je niet dat deze traditie voor de kinderen stopt in 's-Heerenberg, meld je vandaag dan nog aan via contact@oranjesheerenberg.nl of in ieder geval vóór 20 april, dit in verband met de indeling bij de spelen. Geef in de mail eventueel aan met wie je wilt samenwerken en ook voor welke uren je beschikbaar bent. Dan zullen de kinderen in 's-Heerenberg toch nog een onvergetelijke Koningsdag kunnen beleven.

Meer berichten