Mooi Koor man tijdens een optreden in Doetinchem. Foto: PR
Mooi Koor man tijdens een optreden in Doetinchem. Foto: PR (Foto: )

Halfvastenconcert in theater Barghse Huus

's-HEERENBERG - Mannenkoor Mooi Koor Man uit Doetinchem geeft op zaterdag 30 maart een halfvastenconcert in de theaterzaal van het Barghse Huus. Een avond genieten van een gevarieerd maar vooral gezellig programma. Het concert begint om 20.00 uur en kaarten á 7 euro zijn vooraf te reserveren via www.iedereenwelcom.nl of op de avond zelf aan de kassa.

Het 60 leden tellend mannenkoor 'Mooi Koor Man' uit Doetinchem is opgericht in januari 2002 en inmiddels uitgegroeid tot een graag gezien en gevraagd koor. Met véél liefde en onder de bezielende leiding van dirigent Rob Mullink worden tijdens het optreden van het Mooi Koor Man een groot aantal meezing- en luisternummers uit heden en verleden ten gehore gebracht. De zowel Nederlands-, Duits- als Engelstalig nummers worden muzikaal ondersteund door een eigen combo.

De lustrum/jubileumconcerten (2007 , 2012 en 2017 ) vierde Mooi Koor Man steeds in de uitverkochte grote zaal van schouwburg Amphion te Doetinchem en op zaterdag 30 maart zal het koor voor het eerst op het podium staan van theater Barghse Huus. Kom ook, geniet en zing mee, want uitbundig meezingen is één van de ingrediënten tijdens de optredens.

Meer berichten