Nieuwe Motto d'Olde Waskupen: Allejeekes gèèf!

Nieuwe motto d'Olde Waskupen: Allejeekes gèèf!

's-HEERENBERG - Carnaval is pas achter de rug, maar carnavalsvereniging d'Olde Waskupen maakt zich nu alweer op voor het komende carnavalsjaar. En het startsein is gegeven door het nieuwe motto tijdens het popverbranden van dit jaar bekend te maken. Van 21 tot en met 25 februari 2020 regeert de nieuwe prins, die in november van dit jaar bekend wordt gemaakt, onder het motto 'Allejeekes gèèf'.

Carnaval is van iedereen en daarom hebben de oud-Prinsen van carnavalsvereniging d'Olde Waskupen al jaren geleden de hulp van de carnavalsvierders ingeroepen. Zij kunnen het hele jaar door hun ideeën voor een nieuw carnavalsmotto doorsturen. Op carnavalsdinsdag kiezen de Olde Joekels, de oud-prinsen van carnavalsvereniging d'Olde Waskupen, dan gezamenlijk het motto voor het komende carnavalsjaar.
Het nieuwe motto voor carnaval 2020 is dit keer bedacht door Bertie Litjes. Als eerbetoon voor de creativiteit en het insturen van dit motto zal hij op vrijdagavond 21 februari 2020 tijdens de officiële opening van het carnaval op het stadsplein in de schijnwerpers worden gezet. Hij ontvangt dan uit handen van de oud-Prinsen een speciale onderscheiding en een oorkonde als dank.

Meer berichten