Themabijeenkomst Inkomstenbelasting en Toeslagen

HEELWEG - FNV Senioren houdt voor ouderen in de Achterhoek een themabijeenkomst over inkomstenbelasting en toeslagen. De bijeenkomst is op maandag 25 maart van 13.30 tot 16.00 uur bij De Radstake aan de Twenteroute op de Heelweg. Iedereen die in dit thema geïnteresseerd is, is welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. Aanmelden kan tot 15 maart bij Bennie Wieggers via bwieggers66@gmail.com.

Aan de orde komen onder andere: ziektekostenaftrek, veranderingen in de inkomstenbelasting, wijzigingen in box 3, afschaffing van de wet Hillen en de toeslagen. Daarnaast krijgt men tips bij het invullen van de aangifte 2018 en informatie over hoe het toekomstperspectief er fiscaal voor senioren uit gaat zien. De inloop is vanaf 13.00 uur, waarna voorzitter Bennie Wieggers om 13.30 uur de bijeenkomst opent. Daarna volgen twee presentaties van Enrico Doeser, instructeur van FNV Belastingen, onderbroken door een pauze. Om ongeveer 16.00 uur is de afsluiting.
FNV Senioren is één van de sectoren binnen de FNV. FNV Senioren behartigt de belangen van senioren op het gebied van (vrijwilligers-)werk, inkomen, wonen en zorg.

Meer berichten