Ted Berendsen Prins van Stokkumse K.W.J.

STOKKUM - Presentatiegroep 'De Zoeplappe' en de TD hadden weer alles uit de kast gehaald: in een spectaculaire show werd op vrijdag 15 februari in een zeer goed gevuld Jeugdgebouw in Stokkum Ted Berendsen gepresenteerd als Kajotter-Prins 2019.

In de prinspresentatie keerde het publiek een eeuw terug in de tijd, naar Stokkum in het wilde westen, waar een grote crimineel 111 zakjes chips had gestolen. Nadat zelfs Lucky Luke op zoek was geweest naar deze boef kwam Prins Ted I tevoorschijn als de gezochte dader. Ted Berendsen, die Dirk Keurentjes en Niels Peters als zijn adjudanten koos, zal als Prins Ted I regeren onder het motto 'Lang Zat!'. Na zijn installatie bedankte hij 'De Zoeplappe'.
Daarna was het de beurt aan de eerste buut van de avond. Bart Seegers, Lucas Kuster, Colin Verstegen en Jesper Kok (Jong Talent), de jonge jongens van de K.W.J. brachten de aanwezigen in een mooie buut op de hoogte van wat er dit jaar allemaal gebeurd was bij de jongerenvereniging. Met een speciale rubriek 'KWJ'er zoekt man' kregen ze de hele zaal aan het lachen. Hierna voerden 'De Guppies'. Sebastiaan Raben, Mike Schenning en Daan de Wit het bekende 'Baby Shark' dansje perfect uit. Na een korte onderbreking vonden Dirk Seegers, Stijn Besselink en Wessel Kuster (Gewoon Normaal) als safari rangers uiteindelijk hun biertje in het Jeugdgebouw. Vervolgens kreeg de zaal een kijkje in een gemiddelde zaterdagavond van Taxi Appie. In deze buut kwamen Jesper Reessink, Joep Marissink, Tom Berendsen en Bram Marissink op als Taxi Appie en de voorzitters van de lokale voetbalverenigingen en werden de aanwezigen op hoogte gebracht van de laatste roddels.
Hierna was het de beurt aan de dansgarde. De jongste leden van de K.W.J. lieten zien dat de Kajotters nog steeds losjes in de heupen zijn. De laatste buut van de avond was 'All you need is love'. Hierin speelden Luuk Breukink, Steven Giesen, Niels Reessink, Thijs Römer en Sjoerd Jansen de opnames van het bekende tv-programma na. De carnavalsschlager werd dit jaar uitgevoerd door Tom Meijer, Tjeerd Weigand en Tom Berendsen. Zij zetten de zaal nog een keer helemaal op zijn kop. Met een grootse finale werd de pronkzitting van de Kajotters afgesloten.

Meer berichten