Foto:

All You Need Is Love in Filmhuis Didam

DIDAM - Het is liefde wat de klok slaat bij Filmhuis Didam. All You Need is Love zelfs, de bioscoopversie van het bekende tv-programma. Er zijn twee voorstellingen, op vrijdag 22 en maandag 25 februari.

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire tv-programma, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse Hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host. Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?
Filmhuis Didam is te vinden in Meulenvelden, Waverlo 2 te Didam. De entree bedraagt 7 euro, en 5 euro voor Vriend Vanen kinderen tot 14 jaar. De voorstellingen beginnen om 20 uur en zal en kassa gaan 45 minuten voor aanvang open. De filmzaal is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Meer berichten