BIHZ-marathon: spinning voor Bergh in het Zadel

Evelien Schutten kijkt uit naar de spinningsmarathon. Foto: PR
Evelien Schutten kijkt uit naar de spinningsmarathon. Foto: PR

VARSSEVELD/'s-HEERENBERG – Evelien Schutters houdt op zaterdag 23 februari een spinningmarathon ten bate van Bergh in het Zadel bij Leefstijlpreventiecentrum Fit in Varsseveld aan de Guldenweg 1a in Varsseveld.

Voor de marathon zijn vijftig fietsen beschikbaar, 25 eigen fietsen van Fit in Varsseveld en eveneens 25 van Total Fit in Ruurlo, die door Leusink Logistics uit Gaanderen worden opgehaald en weer terug gebracht. Ook aan de kinderen wordt die dag gedacht: er komt een springkussen, beschikbaar gesteld door Oosterink Tentenverhuur in Varsseveld, kinderen kunnen zich laten schminken en er is een verloting, eveneens ten bate van Bergh in het Zadel voor de kankerbestrijding.Voor toeschouwers staat er een collectebus van Bergh in het Zadel, waar ze een donatie in kunnen doen.
Voor de verloting zijn Evelien Schütters en haar organisatiecollega's nog op zoek naar prijzen. Wie wat wil doneren kan zich melden via bihzmarathon@gmail.com. Dat is het e-mailadres waar ook de aspirant-fietsers zich kunnen aanmelden, die kunnen kiezen tussen één, twee en drie uur fietsen. De deelnamekosten bedragen respectievelijk 15, 25 en 30 euro. Als het inschrijfgeld betaald is, ontvangen de deelnemers een voucher. Deelnemers die drie uur fietsen ontvangen na afloop van de marathon een pastamaaltijd, beschikbaar gesteld door Hotel restaurant De Ploeg/De Ploeg Horeca.
De spinningmarathon begint zaterdag 23 februari om 16.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Instructeurs zijn die dag Kitty Jansen en Anja te Mebel tijdens de eerste anderhalf uur. De laatste serie wordt verzorgd door Club Joy presenters, Niels van der Knoop en Eduard Bekkers, die speciaal daarvoor vanuit Amsterdam naar Varsseveld komen.

Meer berichten