Gezellig uitstapje voor 70plussers naar de museumfabriek in Enschede

Uitstapje voor 70-plussers

MONTFERLAND - Op dinsdag 16 april kunnen ouderen met Welcom op museumbezoek naar de Museumfabriek in Enschede, in de voormalige textielfabriek Het Rozendaal. De organisatie van de Museum Plus Bus heeft dit aangeboden aan Welcom. Deze dag is speciaal bedoeld voor ouderen vanaf 70 jaar die door hun leeftijd en/of lichamelijke conditie geen museumbezoek meer kunnen afleggen. Deze reis wordt mogelijk gemaakt dankzij de financiële ondersteuning van de BankGiro loterij.

De bus vertrekt om 8.30 uur en zal rond 18.00 uur weer terug zijn. Er kan in ’s-Heerenberg en Didam worden opgestapt bij het Barghse Huus of bij het Albertusgebouw. Na een kopje koffie volgt er een vastgesteld programma met een gezamenlijke lunch waarna er nog de mogelijkheid is om zelf het museum in alle rust te bekijken.

Indien noodzakelijk moet zelf voor individuele begeleiding gezorgd worden. Kosten voor deze dag zijn € 10 p.p. inclusief vervoer, koffie/thee, lunch en museumentree. Het maximaal aantal deelnemers is 45 personen inclusief begeleiding.
Er is plaats voor rollators en een beperkt aantal rolstoelgebruikers. Aanmelden en betalen voor deze dag kan tot uiterlijk 1 maart. Voor meer informatie en aanmelden neemt men contact op met Welcom, via de welzijnslijn, 0316 292828 of per mail welzijnslijn@welcommail.nl.


www.iedereenwelcom.nl

Meer berichten