Flow! huidverbetering haalt het mooiste in klanten naar boven

Door Susan Wiendels

DIDAM – Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom maakt Kim Snapper de naam van haar salon helemaal waar. BijFlow! huidverbetering haalt ze het optimale en mooiste in haar klanten naar boven. "Dat ze hier stralend de deur uitgaan, daar doe je het voor."

In januari opende Kim haar salon bij haar woonhuis aan de Els 36. In notime toverde haar vader de grote garage om tot een professionele en sfeervolle behandelruimte, waar huidverbetering, ontspanning en persoonlijke aandacht hand in hand gaan."Hier heb ik altijd van gedroomd", lacht Kim, die niet bepaald een groentje is in haar vak. "Ik heb in totaal dertien jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, de laatste jaren bij Apotheek Didam. Een mooie tijd, met leuke collega's, maar als ondernemer mag ik nu helemaal mijn eigen koers varen."

Complete gezichtsbehandelingen en losse behandelingen als epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen staan op haar visitekaartje. Kim Snapper werkt daarbij heel bewust met producten van IK Skin Perfection. "Deze bevatten geen geur- of kleurstoffen, maar huidvriendelijke stoffen. Honderd procent pure ingrediënten, perfect ook voor de extreem gevoelige huid."

Bij een gevoelige huid is Kim helemaal in haar element. "Het komt zo vaak voor. Om wat voor reden dan ook: van nature, een allergie, medicatie, het weer of door hormoondisbalans. Denk bijvoorbeeld aan pubers. Jongens en meisjes kunnen daar veel last van hebben, ook mentaal. Als ze hier zijn geweest voor een behandeling en mijn tips voor de verzorging thuis ter harte nemen zie je ze helemaal opbloeien. En het mooie is dat veel zorgverzekeraars zo'n acnebehandeling vergoeden. Niet alleen voor deze doelgroep, maar voor iedereen geldt: een gevoelige huid verdient extra aandacht." Zo behandelt Kim ook patiënten met kanker, die door medicatie vaak een kwetsbare huid hebben."Ook voor deze klant is huidverbetering mogelijk. Hiervoor heeft IK Skin Perfection een speciale medische lijn."

Een gevoelige huid of niet, altijd heeft Kim maximale huidverbetering als ultiem doel. Dat gebeurt volgens het unieke '4-fasen resetprogramma': resetten, herstellen, stimuleren en onderhouden. Elke fase binnen het programma heeft haar eigen unieke producten en behandelingen. "Ik begin altijd met een intake, juist om bijzonderheden boven tafel te krijgen. Bij iedere behandeling brengen we de huidconditie in kaart, zodat ik samen met de klant een passend én persoonlijk behandelplan kan opstellen. Want het meest belangrijk is de wens van de klant zelf. Kim's kennis, ervaring en moderne behandeltechnieken staan buiten kijf. Toch blijft het uiteindelijke resultaat in haar ogen altijd een wisselwerking tussen haar en de klant. "Ik kijk er naar uit om nog meer nieuwe mensen te ontmoeten in mijn salon."

Flow! huidverbetering, De Els, 6942 TK Didam
Telefoon:        06-48550804
E-mail:            info@flowhuidverbetering.nl
Website:         www.flowhuidverbetering.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door www.flowhuidverbetering.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten