Jubilarissen: veertig en vijftig jaar lid. Foto: Frank Buiting
Jubilarissen: veertig en vijftig jaar lid. Foto: Frank Buiting (Foto: Frank Buiting)

Bennie Duis Sprinkhaan van 2018

NIEUW-DIJK - Sprinkhaan van het jaar 2018 is geworden Bennie Duis. Dit trouwe lid van de Nieuw-Dijkse voetbalvereniging kreeg dit te horen tijdens de nieuwjaarsreceptie, die op 1 januari werd gehouden.

Bennie is al vijftig jaar lid, trouwe bezoeker bij het eerste elftal, inval-grensrechter bij het eerste, oud-speler van het eerste en al een aantal jaren trainer van de meiden en nu van het vrouwenteam. Een echte Sprinkhaan in hart en nieren en een echte vrijwilliger die onmisbaar is voor de vereniging. Bennie ontving een mooie standaard en zijn naam prijkt nu op het bord van de Sprinkhaan van het jaar.
Zoals al vele jaren gebruikelijk is werden tijdens de nieuwjaarsreceptie ook de jubilarissen in het zonnetje gezet. In totaal waren er elf leden die veertig jaar lid zijn en vijf die vijftig jaar lid zijn. Niet iedereen kon helaas aanwezig zijn door vakantie.
De nieuwjaarsreceptie werd voorafgegaan door een wedstrijd van het eerste elftal dat om 12 uur aantrad tegen een samengesteld elftal uit de diverse Sprinkhanen-teams. Ruim een uur later opende voorzitter Frans van Vugt de receptie met een toast op het nieuwe jaar. Verder werden de ontwikkelingen in Nieuw-Dijk en de samenwerking met DVC'26 voor onder meer de jeugdteams aangehaald.

Meer berichten