OVD muzikaal terug in Die:mse tijd

DIDAM - De Oudheidkundige Vereniging Didam houdt op zondag 3 februari in samenwerking met de Joop Boxstart Bend het nieuwe tweejaarlijkse evenement 'Onder de Die:mse toorn'. Deze muzikale middag bij Jan&Jan gaat terug in de tijd van de oude gemeente Didam. De show begint om 14 uur.

De Joop Boxstart Bend, met de muzikanten John te Dorsthorst, Peter Loeters en Marcel Tiemessen, speelt liefst negentien liedjes over de dorpen Didam, Loil en Nieuw-Dijk en de regio de Liemers. Die nummers worden door OVD-voorzitter Theo te Wil opgeluisterd met een stukje historie en foto's van de locaties waarover wordt gezongen. Zo wordt gekeken en geluisterd naar de geschiedenis van de Die:mse toren, het Domineesträötje, voetbalclub DVC'26 in de Kom, textielfabriek Liemco en de speeltuin Boszicht.
De voorverkoop voor het evenement is al begonnen. Voor leden van de OVD zijn de toegangskaarten voor 10 euro verkrijgbaar in het 'clubhuis' in het Albertusgebouw (maximaal twee per lid) of op afspraak. Niet-leden kunnen kaarten kopen bij Jan&Jan, Studio A60 aan de Hoofdstraat 11 in Didam, De Grimpeur aan de Beekseweg 42 in Babberich en bij de OVD. Zij betalen 15 euro. De entreeprijs in inclusief een kop koffie of thee.

Meer berichten