Spirituele en Welzijn Beurs in Didam

DIDAM - Welzijn en spiritueel leven staan op zondag 13 januari centraal tijdens een Beurs in Meulenvelden in Didam. Tussen 11 en 17 uur is er ruimte voor consulten, veel informatie, een lezing en een workshop. Meer dan 45 standhouders zijn aanwezig.

Bezoekers kunnen er een persoonlijk consult krijgen met betrekking tot relaties, persoonlijke ontwikkeling, liefde, werk of overledenen, een karakterbeschrijvende tenenleesananalyse of een astrologie-uitdraai. Ook is er veel informatie over healings, therapieën en coaching. Tevens zijn er leuke spirituele cadeaus te koop zoals edelstenen, boeken, inzichtkaartjes, beelden of sieraden. Er zijn grote namen aanwezig, onder wie Freddy Kaak en Rob Nijland, beide bekende mediums met diverse tv-optredens. Om 12.30 uur is er een gratis lezing over Tarot en om 14.30 uur een Hunnen Workshop. De numeroloog Gerrit Janssen zal ook aanwezig zijn. De meer dan 45 stands zijn onder meer gewijd aan tenen lezen, tarot, astrologie en mediums.
De beurs wordt georganiseerd door Josefine Arendsen die in de Achterhoek al vaker zeer succesvolle spirituele beurzen heeft verzorgd. De entree bedraagt 2,50 euro, kinderen tot 12 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen. Meulenvelden is aan de Waverlo 14.

Meer berichten