Een scène uit de film. Foto: Courtesy Twentieth Century Fox
Een scène uit de film. Foto: Courtesy Twentieth Century Fox

Muzikale week voor Barghse Huus met Queen en ABBA

's-HEERENBERG - De film Bohemian Rhapsody is een ongekend groot succes en met meer dan één miljoen bezoekers de best bezochte film van 2018 in Nederland. Ook in het Barghse Huus blijkt de aantrekkingskracht van Freddie Mercury nog onverminderd groot en zijn er twee extra avondvoorstellingen ingelast op donderdag 10 en zaterdag 12 januari. Kaarten à 7 euro zijn verkrijgbaar via www.iedereenwelcom.nl.

De film Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid. Ze hebben een ongekend succes maar geheel onverwacht besluit Freddie, beïnvloedt door kwaadwillende personen, om een solocarrière te beginnen. Nadat hij zwaar lijdt zonder de samenwerking met Queen, weet Freddie zich net op tijd voor Live Aid weer te verenigen. Terwijl hij dapper de diagnose van aids trotseert, leidt Freddie de band tijdens één van de meest legendarische optredens uit de geschiedenis van de rockmuziek. Queen legt de basis voor hun nalatenschap die de buitenbeentjes, dromers en muziekliefhebbers tot op de dag van vandaag nog altijd inspireert.

Vrijdag 18 januari kan genoten worden van de grootste hits van 's werelds bekendste Zweedse popgroep ooit: ABBA. In de theaterzaal van het Barghse Huus is ABBA Tribute te gast en zorgen ze voor een avondvullende show. Vanaf hun eerste wereldwijde hit Waterloo tot The Day before you Came. Van begin jaren '70 tot het einde van de band in 1983. Ontelbare hits zullen deze avond ten gehore worden gebracht. De laatste kaarten zijn te bestellen via www.iedereenwelcom.nl.

Meer berichten