Kerstdiner voor dorpsbewoners Braamt

De dorpsbewoners aten samen. Foto: PR
De dorpsbewoners aten samen. Foto: PR (Foto: )

BRAAMT - Voor de tweede keer werd in Braamt een kerstdiner voor de dorpsbewoners gehouden op tweede kerstdag. Het goedbezochte diner vond plaats in het gezellig versierde dorpshuis. Kerst vier je liever niet alleen. Dat was de reden voor de initiatiefnemers om het diner te organiseren.

Wendy Schuirink en Irene Jansen organiseerden het kerstdiner voor dorpsbewoners die niet alleen willen zijn met Kerst of gezellig met andere dorpsbewoners willen dineren. Dit jaar schoven er meer mensen aan voor de maaltijd dan vorig jaar. Mede dankzij de sponsoren konden de bewoners voor een klein bedrag aanschuiven aan de mooi gedekte tafel voor een heerlijk vier-gangen diner. De vrolijke menukaartjes zijn gemaakt door de leerlingen van basisschool De Boomgaard. Er was ook een verloting waaraan de aanwezigen gratis deel konden nemen. Deze verloting werd ook door de sponsoren mogelijk gemaakt. Michel Wolsink zorgde voor de muzikale omlijsting.
De reacties van de dorpsbewoners zijn zeer positief: "Ik kan nu de gezelligheid opzoeken. Anders zit ik maar alleen in huis." En dat is nou precies de reden waarom Wendy en Irene het kerstdiner o verzorgden. "Door samen te zijn bevorder je de leefbaarheid in je dorp."

Meer berichten