The Flight-Night of Percussion

Stoelriemen vast in Stokkums Gildehuis

STOKKUM - 'Stoelriemen vast'. Dat zal door de speakers van 'The Flight' worden geroepen. Een groep van vrijwilligers uit Beek/Loerbeek, Stokkum en Zeddam heeft het mogelijk gemaakt om op zaterdag 24 november de deuren te openen van 'Montferland Airport'. Het aantal vluchten is in beginsel nog beperkt, maar de bestemmingen daarentegen zijn zeer divers.

Aan alles is gedacht en door adequate security bij de ingang van de vertrekhal, die de naam 'Gildehuis' heeft gekregen, waant de bezoeker zich in een volkomen relaxte omgeving. Maar wat Airport Montferland echt bijzonder maakt is de muzikale impressies die men kan opdoen. Dit is op geen enkele andere luchthaven vertoond. Leden van de Percussiegroepen uit Beek/Loerbeek, Stokkum en Zeddam nemen u mee naar bestemmingen all-over-the-world. Onder de werknaam 'The Flight - Night of Percussion 2018' laten ze al in de terminal de ritmes horen van ieders vakantieverblijf. Wie nieuwsgierig is geworden, is op zaterdag 24 november welkom in het Gildehuis Stokkum aan de Pastoor van Sonsbeeckstraat 4. Vanaf 19.30 uur gaan de deuren open en kan iedereen 'boarden'. 'Departure time' is om 20:00 uur.

Tickets zijn voor 7,50 per persoon in de voorverkoop verkrijgbaar bij Hermsen Woonspecialist, St. Jansgildestraat 40 in Beek; Handwerkhuis De Rozet, Rozenkampsweg 35 in Stokkum en café Tapperij 2a aan de Bovendorpstraat 2a in Zeddam.
De tickets aan het loket op de luchthaven kosten tien euro per persoon.

Meer berichten