Jennie Lena, bekend van The Voice, in popzaal DRU Cultuurfabriek

Jennie Lena zingt in Popzaal DRU. Foto: PR
Jennie Lena zingt in Popzaal DRU. Foto: PR

ULFT - Jennie Lena deed in 2017 auditie bij The Voice of Holland. Ze was een van de vier finalisten. Haar auditie met het nummer Who's loving you ging onmiddellijk viral en daarmee trok ze internationaal de aandacht. Op vrijdag 26 oktober geeft dit podiumbeest een concert in de popzaal van de DRU Cultuurfabriek in Ulft.

Jennie Lena 'stands out!' Haar rauwe zangtalent is echt, ongepolijst en ze is ook nog eens erg grappig. Bij Jennie Lena voel je zowel kracht als gevoeligheid, of ze nou op of naast het podium staat. Ze groeide op in een familie van muzikanten. Van haar overgrootvader tot aan haar ouders: iedereen zong of speelde een instrument. Ze werd beïnvloed door een rijk pallet aan muzikale stijlen: soul, r&b, jazz, hiphop, gospel, funk, folk en blues. Ze sloot deze stijlen in haar hart en dat is onmiskenbaar terug te horen in haar songwriting. Haar muziek balanceert voortdurend op de grens tussen pijn en hoop en daarmee zingt dit natuurlijke podiumbeest recht het hart binnen.

Informatie
Het concert van Jennie Lena vindt plaats op vrijdag 26 oktober vanaf 20.00 uur in de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor 16,75 euro (aan de deur 19,50 euro) verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via tel. 0315–714358. Ook zijn ze te bestellen via www.drucultuurfabriek.nl.

Meer berichten