Theo te Wil en Maria Wigman van Oudheidkundige Vereniging Didam met de cheque. Foto: Susan Wiendels
Theo te Wil en Maria Wigman van Oudheidkundige Vereniging Didam met de cheque. Foto: Susan Wiendels (Foto: )

Oudheidkundige vereniging tweede bij Rabobank Clubkas Campagne

DIDAM - De Oudheidkundige Vereniging Didam behaalde vorige week in het Gelredome in Arnhem een tweede plaats tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Bestuurslid Maria Wigman mocht een cheque ter waarde van maar liefst 2.735,94 euro in ontvangst nemen.

Rabobank Arnhem en Omstreken ondersteunt clubs in haar regio financieel met de Rabobank Clubkas Campagne. De leden van de bank mochten in 2018 150.000 euro verdelen onder de deelnemende clubs. Er deden dit keer in totaal 256 clubs mee. Er hebben 3.376 leden gestemd en zij brachten in totaal 16.448 stemmen uit.
De OVD besteedt het bedrag aan de aanschaf van nieuwe computers en scanners. Hiermee kan ze nog beter de cultuurhistorie van de voormalige gemeente Didam vastleggen en zichtbaar maken. "Het is geweldig dat we tweede zijn geworden", zegt voorzitter Theo te Wil. "Daar kunnen we trots op zijn. Het betekent dat velen de werkzaamheden van de OVD erg waarderen. Een mooie stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan. Nogmaals hartelijk dank voor iedereen die een stem op ons heeft uitgebracht!"

Meer berichten