Mama Mia Here we Go Again. Foto: Jonathan Prime
Mama Mia Here we Go Again. Foto: Jonathan Prime (Foto: Jonathan Prime)

Zing, dans en lach met de feel-good film Mamma Mia!

's-HEERENBERG - Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigt Filmhuis Barghse Huus liefhebbers uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musicalfilm gebaseerd op de liedjes van ABBA. De filmvertoning op vrijdagavond 12 oktober is volgeboekt, maar voor dinsdag 16 oktober zijn nog tickets verkrijgbaar. Deze zijn te bestellen via de website www.iedereenwelcom.nl of een half uur voor aanvang aan de kassa.

De film keert terug in de tijd en laat het leven van de jonge Donna Sheridan (Meryl Streep) zien. Er wordt teruggeblikt op haar liefdesleven, maar het verhaal speelt zich ook af in het heden. Haar dochter Sophie (Amanda Seyfried) is inmiddels zwanger en haalt samen met vriendinnen van de inmiddels overleden Donna herinneringen op uit het verleden. Hoofdrolspelers Amanda Seyfried, Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan en Christine Baranski keren voor het tweede deel terug op het witte doek.
De hoofdrollen van de personages in hun jongere jaren worden gespeeld door onder anderen Lily James, Jeremy Irvine, Hugh Skinner en Josh Dylan. Een opvallende verschijning in de feelgoodfilm is Cher. Zij speelt de oma van Sophie. De zangeres heeft weliswaar een kleine, maar opvallende rol. Mamma Mia! Here We Go Again is dinsdag 16 oktober om 13.30 en 20.00 uur te zien in Filmhuis Barghse Huus.

Meer berichten