'Luchthaven Montferland' roert de trom

'Night of Percussion' bij Gildehuis Zeddam

ZEDDAM - Wat Lelystad nog steeds niet is gelukt, is in Montferland wel tot stand gekomen. Een groep vrijwilligers uit Beek/Loerbeek, Stokkum en Zeddam maakt het mogelijk om op zaterdag 24 november de deuren te openen van 'Montferland Airport'.

Het aantal vluchten is in beginsel nog beperkt, maar de bestemmingen daarentegen zijn zeer divers. De reiziger kan vertrekken naar de meest begeerlijke plekjes op aarde, waar andere maatschappijen niet eens op vliegen. "Wij kiezen voor kwaliteit en niet voor kwantiteit", aldus de organisatie, die de omgeving te vriend wil houden.
Aan alles is gedacht en door de adequate security bij de ingang van de vertrekhal, die de naam 'Gildehuis' heeft gekregen, bevindt de reiziger zich in een volkomen relaxte omgeving. Maar wat Airport Montferland echt bijzonder maakt zijn de muzikale impressies. Dit wordt op geen enkel ander vliegveld vertoond. Leden van de percussiegroepen uit Beek/Loerbeek, Stokkum en Zeddam nemen de reizigers mee naar bestemmingen all-over-the-world. Onder de werknaam "The Flight - Night of Percussion 2018" bevinden ze zich in een mum van tijd tussen de ritmes van hun vakantieverblijf.
Wereldreizigers kunnen zich op zaterdag 24 november melden bij het Gildehuis Stokkum aan de Pastoor van Sonsbeeckstraat 4. Vanaf 19.30 uur gaan de deuren open en kan er 'geboard' worden. 'Departure time' is 20 uur.
Tickets à 7,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen: 'Hermsen Woonspecialist' St. Jansgildestraat 40 in Beek; 'Handwerkhuis De Rozet' Rozenkampsweg 35 in Stokkum en café 'Tapperij 2a' Bovendorpstraat 2a in Zeddam. De tickets kosten aan het loket op de 'luchthaven' 10 euro.

Meer berichten