Foto Walter Hobelman
Advertorial

Jack Huls Kappers in Terborg knipt al twintig jaar in stijl

TERBORG- Jack Huls Kappers in Terborg vierde vorige maand het twintig jarig bestaan. Al die jaren zorgen Jack en zijn team er voor dat iedere man of vrouw die de salon bezoekt tevreden naar buiten gaat met het juiste kapsel. Topstylist Marco Jansen sluit, als nieuwe medewerker, dus op een mooi moment aan bij het team.

Door Walter Hobelman

"Inderdaad is het een soort van dubbel feest", realiseert Jack Huls zich. "Niet alleen het bedrijfsjubileum is een feestje waard, maar we zijn ook blij met de komst van Marco. Hij is een topstylist met veel ervaring en heeft bij meerdere salons in de regio gewerkt. Samen met hem en onze andere teamleden gaan we als specialisten op het gebied van haarverzorging en visagie door met waar we goed in zijn. Kwaliteit staat daarbij hoog in ons vaandel."

De kapsalon die te vinden is in de Hoofdstraat in Terborg oogt ruim en fris. "Dat is een bewuste keuze", vertelt Huls. "Wij houden het graag eenvoudig. Geen toeters en bellen of steeds wisselende decoraties. De salon is licht, er is volop ruimte om ons werk goed te doen en ook voor klanten die even moeten wachten is ruimte genoeg." Jack Huls kappers werkt bij voorkeur op afspraak, indien mogelijk wordt men ook zonder afspraak geholpen.

Jack Huls Kappers knipt zowel dames als heren. Ook kinderen en jongeren zijn welkom in de salon. "Op woensdagmiddag en donderdagmiddag tussen 13.00 en 17.30 uur hebben we speciale tarieven voor kinderen tot 12 jaar en voor jongeren tot 18 jaar", vertelt de jubilerende kapper. "We geven onze klanten eerlijk advies. Soms komt er iemand binnen die graag mee wil gaan in de nieuwste haartrend. Als wij vinden dat die trend niet past bij de persoonlijkheid van de klant dan zeggen we dat en leggen ook uit waarom. We lopen niet mee met alle modegrillen."

Naast knippen en haarverzorging is men voor visagie bij Jack Huls Kappers ook aan het juiste adres. "Ook hier geldt; eenvoud siert", aldus Huls. "We werken met twee merken, Sebastian en Schwarzkopf. En kleuren ook op natuurbasis met Henna en Cellophanes. Goede merken met de juiste producten. We verkopen make-up producten van het merk Karaja.

Klanten kunnen met de speciale 'haarpunten pas'' sparen voor korting op producten of behandelingen. "We doen dat graag om onze trouwe klanten iets extra's te geven en dat werkt goed. We hebben een trouwe klantenkring. Ik zeg wel eens dat het wisselen van kapper net zo'n grote stap is als het overstappen naar een andere tandarts of huisarts."

Jack Huls vindt het belangrijk dat het kappersvak op een goede manier wordt geleerd. Regelmatig is hij daarom actief als examinator bij ROC's in het hele land. "We zijn zelf een erkend leerbedrijf en ik geef talent graag de ruimte. Daarom zijn wij zeer actief in het volgen van trainingen, cursussen en bijscholing zodat wij onze klanten steeds op de hoogte kunnen brengen van het laatste nieuws op het gebied van mode, coupes, kleurbehandelingen, omvormingen en make-up."

Behalve een informatieve website is Jack Huls kappers ook actief op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Jack Huls Kappers is te vinden aan de Hoofdstraat 37 in Terborg en is te bereiken op telefoonnummer 0315-340091.
De openingstijden zijn:
dinsdag en woensdag van 08.30 uur tot 17.30 uur
donderdag en vrijdag van 08.30 uur tot 20.00 uur
zaterdag van 08.30 uur tot 15.00 uur.

Meer berichten