De Grensvaarders, met vooraan in rood overhemd dirigent Feico van Soest. Foto: PR
De Grensvaarders, met vooraan in rood overhemd dirigent Feico van Soest. Foto: PR

Shantykoor De Grensvaarders zoekt meezingers

VOORST - Om meer evenwicht in het gezellige Shantykoor te krijgen, zoekt het koor uitbreiding met enkele leden. Alle mannen zijn welkom, zangervaring is niet vereist, wel dat men plezier beleeft aan het zingen van aan water gerelateerde (zeemans)liedjes. De repetitieavonden zijn elke dinsdag vanaf 19.30 tot 21.45 uur met een kwartiertje pauze, en voor de liefhebbers na 21.45 uur nog een derde helft. Plaats van handeling is café restaurant Van Hal, Grensweg 13a in Voorst, gemeente Oude IJsselstreek.

Onder leiding van de altijd vrolijke dirigent Feico van Soest vormen vijftig leden en een begeleidingsband, die bestaat uit een drummer, een gitarist, een bassist, twee accordeonistes, een violiste en een geluidsman, een enthousiast koor. In het bijna driejarig bestaan heeft het koor een repertoire van 24 liedjes opgebouwd, dat nog steeds wordt uitgebreid. Het koor zingt meerstemmig in het Nederlands, Duits, Engels en Iers. Alle liedjes zijn door de dirigent gearrangeerd en met een speciaal sausje overgoten. Shantykoor de Grensvaarders treedt op in de Achterhoek en ook daarbuiten.
Het wordt op prijs gesteld als belangstellenden even laten weten dat ze willen langskomen om sfeer te proeven en misschien zelfs al mee te doen.


grensvaarders.nl

pr.grensvaarders@gmail.com

tel. 0314-840585/06-40643694

Meer berichten