Oud drumstel krijgt vaste plek in de Averhof

Herman en Karel maken muziek. Foto: PR
Herman en Karel maken muziek. Foto: PR

BEEK/LOERBEEK - Zaterdag 18 augustus zal Jose Kock uit Kilder het drumstel van wijlen Herman Limbeek aanbieden aan de KBO uit Beek en Loerbeek.

Herman Limbeek en Karel Salenbrink waren in vroegere tijden een duo dat speelde op feestjes en partijen . Ze waren veel gevraagde muzikanten om hun laagdrempeligheid en de gulle lach van Herman. Jose Kock heeft het drumstel in bezit en geërfd van haar vader, een broer van Herman Limbeek. Samen met een foto collage zal het drumstel een definitieve plek krijgen in de Averhof in Beek. Dit alles zal gebeuren tijdens de Dankdag en het Oogstfeest op zaterdag 18 augustus op het buitenterrein bij de Averhof.
Het programma start om 13.00 uur met een woord -en communieviering. Daarna zal Bert Stienissen de aanwezige leden van de KBO vermaken met zijn orkest Meezing Café. Tevens zullen zij samen met de dames Gudde optreden. Mogelijk zullen enkele muzikanten van nu het oude drumstel uit de jaren zestig van de vorige eeuw nog even bespelen. De gebroeders Sweers zorgen voor het aankleden van het buitenterrein met oogstattributen. Tegen het eind van de middag wordt de barbecue aangestoken . De middag is alleen toegankelijk voor leden van de KBO. Opgave voor deelname mogelijk tot 11 augustus bij het bestuur van de KBO.

Meer berichten