Agem heeft een plek in De Steck, in de voormalige bieb van Doetinchem. Foto: PR
Agem heeft een plek in De Steck, in de voormalige bieb van Doetinchem. Foto: PR (Foto: )

AGEM geeft Doetinchem nieuwe energie

DOETINCHEM - Sinds deze maand stroomt er nieuwe energie door Doetinchem. De Achterhoekse Groene EnergieMaatschappij (AGEM) heeft haar intrek genomen in innovatiecentrum De Steck in Doetinchem.

AGEM werkt aan een energieneutrale Achterhoek en stimuleert en ontwikkelt projecten voor groene energie. Als leverancier van echt Achterhoekse energie zorgt AGEM er tevens voor dat de lokaal opgewekte energie bij de Achterhoekers terecht komt.
De coöperatie bestaat inmiddels bijna vijf jaar en is in die periode gegroeid van een klein team van drie tot een team van twintig mensen. Tot op heden heeft AGEM met volle tevredenheid geopereerd vanuit het gemeentekantoor in Winterswijk, maar afgelopen week vond de verhuizing naar Doetinchem plaats.
In innovatiecentrum De Steck vindt AGEM een toegankelijke en zichtbare plek met een open karakter. Een inspirerende werkomgeving met een sterk netwerk van ondernemers en organisaties die een duurzame en sterke Achterhoek nastreven. Ook is er nu voldoende ruimte voor groei. AGEM is volop in ontwikkeling en verwacht de komende jaren verder te groeien.
Het adres van De Steck is Raadhuisstraat 25. Meer informatie over AGEM op de website.

www.agem.nu.
https://youtu.be/uOLjoysPigg

Meer berichten