Felix Monasso leidt jeugdscouting De Graafschap

Foto:

DOETINCHEM - Doetinchemmer Felix Monasso is aangesteld als Hoofd Jeugdscouting bij De Graafschap Pincvision Voetbalacademie.

De afgelopen vier jaar was Felix al regioscout bij de jeugdopleiding. Jaren eerder, in de periode 1999 tot en met 2001 heeft Felix al eens eerder de rol van Hoofd Jeugdscouting bij De Graafschap vervuld. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren verschillende rollen gehad bij diverse amateurclubs in de regio. Felix is een superboer in hart en nieren, al vanaf het seizoen 1973-1974 is hij onafgebroken in het bezit van een seizoenkaart.
"Ik kijk er naar uit mijn rol als Hoofd Jeugdscouting te vervullen, ons doel is om uiteindelijk veel regionale spelers bij de beloften en het eerste elftal te krijgen. Het maakt ons scouts erg trots als we regionale talenten in het tenue van De Graafschap zien spelen. Iwan Geurts en Dennis te Braak hebben de afgelopen jaren een uitstekende basis gelegd om op voort te borduren, daar gaan we met onze groep scouts graag op door. Scouten is een prachtig beroep; ik kijk graag naar regionale jeugdwedstrijden, ontspannen in de buitenlucht en op zoek naar talentvolle jeugdspelers."
Naast zijn functie van Hoofd Jeugdscouting is Felix werkzaam bij Rensa bv in Didam als creditmanager.
 

Meer berichten