Een still uit Finding Your Feet. Foto: PR
Een still uit Finding Your Feet. Foto: PR (Foto: )

Finding your feet afsluiting seizoen in Filmhuis Didam

DIDAM - Op vrijdag 8 juni om 20.00 uur en op maandag 11 juni om 20.00 uur draait in Filmhuis Didam Finding your feet. Deze Britse film is een romantische komedie, maar dan eentje met zestigers in de hoofdrol. Krijgen zij een tweede kans in de liefde? Dat de film leuke dansscènes heeft en ook even Rome aandoet, maakt het allemaal nog aantrekkelijker.

Wanneer 'Lady' Sandra Abbott erachter komt dat haar echtgenoot na een huwelijk van veertig jaar een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar oudere zus in te trekken. Sandra zou niet meer kunnen verschillen van de openhartige, volop datende, vrijgevochten Bif die in een huurflatje woont. Maar die verandering van omgeving is misschien wel juist wat ze nodig heeft. Tegen haar zin in neemt Bif Sandra mee naar haar stijldanslessen, waar ze Bifs vrienden leert kennen: een kleurrijke en energieke groep leeftijdgenoten die Sandra laat zien dat pensionering juist een begin is. En dat een scheiding je (liefdes)leven een frisse start kan geven.

Op vrijdag 31 augustus opent het nieuwe seizoen in Filmhuis Didam. Het filmhuis is te vinden aan de Kerkstraat in gebouw Waverlo. Reserveren en meer informatie over films of het filmhuis: www.filmhuisdidam.nl. Entree 7 euro, 'Vriend Van' 5 euro.


Meer berichten