advertorial

Vintage festival op 23ste Farm & Country Fair IJzerlo

AALTEN - De hele omgeving van het terrein van de bekende Farm & Country Fair in IJzerlo ziet er nu al fantastisch uit. Fris jong groen, geurige bloesems en jonge dieren in de wei. En het wordt alleen maar beter.

Samen met het buurtschap IJzerlo
De hele familie Ruesink is druk met de voorbereidingen voor de 23e editie van hun fair. Een fair die uniek is in Nederland en zelfs als enige beurs op het vasteland van aangesloten bij de ASAO, de overkoepelende organisatie voor Britse plattelandshows. "Het is echt een evenement van ons hele gezin, maar eigenlijk ook van de hele buurtschap", vertelt Joke Ruesink. "We krijgen ontzettend veel medewerking van onze vrijwilligers. Veel bewoners van dit buurtschap werken op de fair voor hun eigen lokale vereniging. Het is mooi om dit samen met hen te doen."

Alles is vintage
Eén van de themapleinen dit jaar is het Vintage Festival. "Een vast onderdeel van het programma met als absolute publiekstrekker het Vintage Café. Deze kroeg wordt gerund door vier jonge meiden en is een belevenis op zich. Het café is helemaal in de jaren '70 stijl ingericht met uiteraard de daarbij behorende muziek. Verderop op het plein zijn vintage auto's, vrachtwagens en caravans te zien. Die caravans zijn weer helemaal hip met hun bijzondere aankleding. Echt die stijl van vroeger met de kleuren bruin/oranje en wit/lichtgroen." De bezoekers kunnen ook zelf vintagekleding kopen, er staan verschillende kledingwinkels die deze trend verkopen. Ook erg leuk zijn de lelijke eendjes die er staan. "Die kun je ook ter plekke huren om bijvoorbeeld een halve dag door dit prachtige gebied te cruisen." De kinderen zullen zich optimaal vermaken in het grote reuzenrad zoals de volwassenen van nu dat nog kennen uit hun jeugd. Hetzelfde geldt voor de rups mét overkapping die tijdens de rit over de karretjes gaat. Mooie herinneringen komen dan vanzelf weer boven.
De komende zeven weken leest u in de uitgaven van Achterhoek Nieuws wat de Farm & Country Fair allemaal nog meer te bieden heeft. De fair wordt gehouden op 22, 23 en 24 juni aanstaande. Wilt u alvast kaarten bestellen of bent u op zoek naar meer informatie?


www.countryfair.nl

Meer berichten