Wandeltocht in Montferland. Foto: PR
Wandeltocht in Montferland. Foto: PR

Kanjers wandelen voor Kanjers

MONTFERLAND - De uitdagende wandeltocht in Monfterland, georganiseerd om sponsorgeld op te halen voor Kanjers voor Kanjers, is succesvol verlopen. Het inschrijfgeld en andere bijdragen leverden in totaal 754,50 euro op.

Op zondag 29 april vertrokken de eerste wandelaars al om 8.00 uur in het zonnetje met een glimlach op hun gezicht. Het regenbuitje later in de ochtend verspilde het wandelplezier niet. Kris kras door of over omgewaaide bomen en de pauze op de motte van het Montferland gaven de wandeltocht een extra dimensie.
Er werden 116 deelnemers ingeschreven die na afloop enthousiast reageerden op de wandelomgeving en goede bewegwijzering. Zelfs mensen uit de buurt van het Montferland zagen delen van het bos die ze nog niet kenden. Voor de organisatie een opsteker en misschien wel een aanzet om volgend jaar weer een wandeltocht te organiseren.
De opbrengst komt volledig ten goede aan Kanjers voor Kanjers. Wie alsnog een bijdrage wil leveren kan kijken op www.tristanhoffmanchallenge.nl bij deelnemers 2018.

Meer berichten