Call Me By Your Name is te zien in Filmhuis Barghse Huus. Foto: PR
Call Me By Your Name is te zien in Filmhuis Barghse Huus. Foto: PR

Topfilm bij Barghse Huus

's-HEERENBERG - Filmhuis Barghse Huus draait op 11, 15 en 16 mei de film 'Call Me by Your Name'. Deze veelgeprezen film is genomineerd voor drie Golden Globe's en vijf BAFTA's en verzilverde onlangs één van zijn vier Oscarnominaties, die voor Beste Bewerkte Scenario.

De gevoelige, gecultiveerde en zeventienjarige Elio is enig kind van een Amerikaans-Italiaans-Frans-joodse familie. Hij kijkt uit naar een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Elio verzint van alles om tijd door te brengen met Oliver. Ondanks het leeftijdsverschil ontstaat er een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast. 'Call Me by Your Name' is gebaseerd op het boek 'Noem me bij jouw naam' van André Aciman.
Vrijdag 11 mei draait de film om 10.00 uur, dinsdag 15 mei om 13.30 en 20.00 uur, en op woensdag 16 meiom 20.00 uur. Kaarten à 6,50 euro zijn te bestellen via de website.

www.iedereenwelcom.nl.

Meer berichten