De avontuurlijke reis van Ted Stones is te zien in Barghse Huus. Foto: PR
De avontuurlijke reis van Ted Stones is te zien in Barghse Huus. Foto: PR

Op avontuur met Ted Stones in filmhuis Barghse Huus

's-HEERENBERG - Ga mee met Ted Stones op een avontuurlijke reis, samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Bieber de hond. Ted reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen. De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. De familiefilm Ted & het Geheim van Koning Midas draait op donderdag 3 en woensdag 9 mei om 15.00 uur. Kaarten kosten 5 euro, inclusief een pakje drinken en een zakje chips voor de kinderen.

Op vrijdag 4 mei om 10.00 uur zal voor het eerst op de ochtend een film te bekijken zijn, dan draait het muzikale spektakel van The Greatest Showman. Een film over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht. The Greatest Showman is ook te in filmhuis Barghse Huus op dinsdag 8 mei om 13.30 en 20.00 uur en op woensdag 9 mei om 20.00 uur.

Kaarten á 6,50 euro zijn te bestellen via de website www.iedereenwelcom.nl, daar is ook meer informatie te vinden over de Meimaand = Filmmaand.

Meer berichten