Fifty Shades Freed, gespeciaal geselecteerd voor Ladies Night. Foto: PR
Fifty Shades Freed, gespeciaal geselecteerd voor Ladies Night. Foto: PR

Ladies Night met Fifty Shades Freed

's-HEERENBERG - Nederland heeft de lentekriebels gekregen en daarom is het weer tijd voor een speciale Ladies Night. Geniet op vrijdag 20 april samen met vriendinnen, zus of moeder van een welkomstdrankje, de speciaal geselecteerde film Fifty Shades Freed en een hapje in de pauze bij filmhuis Barghse Huus.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen. Fifty Shades Freed is gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. De gebeurtenissen uit de voorgaande twee delen komen tot een schokkende ontknoping in deze film. De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen.

De Fifty Shades-boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht waarvan meer dan 2,5 miljoen exemplaren in Nederland. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. Fifty Shades Freed is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E.L. James.

Kaarten voor deze avond zijn voor 8 euro te bestellen op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur via tel. 0316-22 35 20. Of via www.iedereenwelcom.nl. Aanvang is om 20.00 uur.

Meer berichten