Darkest Hour, met Gary Oldman als Winston Churchill, draait in Filmhuis Didam. Foto: Focus Features
Darkest Hour, met Gary Oldman als Winston Churchill, draait in Filmhuis Didam. Foto: Focus Features

Darkest Hour in Filmhuis Didam

DIDAM - In Filmhuis Didam draait op vrijdag 13 en maandag 16 april vanaf 20.00 uur de filf 'Darkes Hour' met Oscar-winnaar Gary Oldman als Winston Churchill.

Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten. Terwijl de nazi's West-Europa binnenvallen en de dreiging van een invasie voelbaar is, heeft Churchill te maken met een onvoorbereid volk en een sceptische koning. Bovendien is zijn eigen politieke partij tegen hem aan het samenspannen. Churchill moet een natie achter zich zien te krijgen in een poging de wereldgeschiedenis te veranderen.

Filmhuis Didam is te vinden in Meulenvelden, Waverlo 2 te Didam. De entree kost zeven euro, voor Vriend Van vijf euro. Reserveren: via de website. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang open.
De filmzaal is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.


www.filmhuisdidam.nl

Meer berichten