Kamerkoor Bergh's Vocaal in Memorial Concert

MONTFERLAND - Kamerkoor Bergh's Vocaal werkt zaterdag 21 april vanaf 20.00 uur mee aan het Memorial Concert door het Symfonisch Blaasorkest uit Gaanderen onder leiding van Joop Boerstoel. Dat doet het koor samen met het Gaanderens Mannenkoor en het Gemengd Koor van de St. Martinusparochie uit Gaanderen. Alle meewerkende koren staan ponder leiding van dirigent Ben Simmes. Als solisten treden op de sopranen Ellen Pieterse, Marjo Harmsen en Ans Weide, alsmede de tenor Hans Vriezen. Het concert vindt plaats in de Nederlands Gereformeerde Kerk (voorheen H. Geest Kerk), Bilderdijkstraat 3 te Doetinchem. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.SBOGGaanderen.nl.

Bergh's Vocaal is een klein gemengd koor, bestaande uit zeven sopranen, zeven alten, vier tenoren en vier bassen. Plezier in zingen en streven naar een goed niveau is het uitgangspunt. Het accent ligt op vier- tot zesstemmige koorwerken. Soms a capella, vaak begeleid op piano door dirigent Ben Simmes. Het repertoire varieert van klassiek tot modern/pop. Het koor heeft plaats voor twee tenoren en drie bassen. Er wordt gerepeteerd op donderdagavond van 18.45 tot 20.15 uur in de Muziekschool Oost-Gelderland, Plantsoensingel Zuid 36 in 's-Heerenberg.

Koningsdag 27 april staat Bergh's Vocaal op het Stadsplein in 's-Heerenberg met een tweedehands spullenkraam, om de kas te spekken en natuurlijk voor een praatje met bezoekers.
Zondagmiddag 26 augustus neemt Bergh's Vocaal deel aan het korenfestival in de St. Pancratiuskerk te 's Heerenberg, tijdens het Mechteld ten Ham-weekeinde, een najaarsconcert staat gepland op 4 november.

Iedereen is welkom om een op een repetitie aan te schuiven om de sfeer te proeven. Eventueel kan men van te voren contact opnemen met het secretariaat, Ria Hendricksen: 0314-651576 of 06-18297763.


www.berghsvocaal.nl

Meer berichten