Nieuwe contacten en de fijne kneepjes van zakendoen over de grens leren kennen via het Internationaal Netwerkburo. Foto: PR
Nieuwe contacten en de fijne kneepjes van zakendoen over de grens leren kennen via het Internationaal Netwerkburo. Foto: PR

Veertig ondernemers grensstreek op speed date

OUDE IJSSELSTREEK/BOCHOLT - Het Internationaal Netwerkbureau hield donderdag 1 maart, in samenwerking met de Businessclub Kleve, een 'Business Speed Date-bijeenkomst' voor ondernemers in Bocholt.

Ruim veertig Nederlandse en Duitse ondernemers kregen in het tijdsbestek van één avond, op een snelle en interactieve manier door Nederlandse en Duitse experts, de fijne kneepjes van grensoverschrijdend zakendoen voorgeschoteld. Aan bod kwamen thema's als taal en cultuur, belastingen, inhuur van personeel en marketing & verkoop.
Na afloop van de avond kon worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Deelnemers reageerden enthousiast na afloop. "Leuke avond. Veel geleerd en ook nog interessante contacten opgedaan", aldus een van de deelnemende ondernemers. Voor het Internationaal Netwerkbureau zijn de positieve reacties aanleiding om in de toekomst vaker een 'Business Speed Date-bijeenkomst' te organiseren.
Het Internationaal Netwerkbureau is een initiatief van gemeente Oude IJsselstreek en de Wirtschaftsförderung Bocholt. Informatie over de diensten en bijeenkomsten staan op www.internationaal-netwerkbureau.nl.


 Foto: PR

Voor meer informatie kan men terecht bij Myriam Bergervoet, projectleider Internationaal Netwerkburo, via tel. 0315-292437 of m.bergervoet@oude-ijsselstreek.nl.

Meer berichten