Er is van alles te zien en proeven op de Toerismebeurs Niederrhein. Foto: Gerhard Seybert
Er is van alles te zien en proeven op de Toerismebeurs Niederrhein. Foto: Gerhard Seybert

Toerismebeurs in Messe Kalkar

Toerismebeurs in Messe Kalkar

REGIO - Vakantieliefhebbers kunnen op de Toerismebeurs Niederrhein, op 3 en 4 maart (van 10.00 tot 18.00 uur) in Messe Kalkar, inspiratie opdoen voor hun volgende vakantie. Een mooie vakantie hoeft niet ver weg te zijn: in de regio Niederrhein, vlak over de grens in Duitsland, is van alles te zien en te beleven.

Bij circa tweehonderd stands kunnen bezoekers terecht voor uitvoerige informatie over wandelen, fietsen en andere outdoor-activiteiten in de grensregio. Er is een groot aanbod aan grensoverschrijdende wandel- en fietsroutes. Ook zijn er verschillende hotels, pensions en groepsaccommodaties present: van landelijk gelegen accommodaties tot luxe appartementen. Bij verschillende vakantieaanbieders kunnen bezoekers terecht voor inspirerende ideeën voor een volgende weekendtrip of gezinsvakantie.
Waarom ver reizen als er dichtbij huis ook van alles te zien en te beleven is? Duitsland als vakantieland wint snel aan populariteit en ook vakantie in eigen land is erg in trek bij gezinnen vanwege de korte reisafstand. Zee en bergen, bossen en weilanden, kastelen en vakwerkhuizen: alles ligt op een steenworp afstand. Op de Toerismebeurs Niederrhein Messe Kalkar (bij Wunderland Kalkar) aan Griether Strasse 110 – 120 in Kalkar (D) presenteren informatiecentra voor toeristen hun mooiste bestemmingen.
Op zaterdag prijzen verschillende standwerkers hun producten aan op het standwerkersconcours. Onder het motto 'Nederland tegen Duitsland' strijden de Nederlandse bloemenkoning en de Duitse 'Wurst-Achim' tegen elkaar. De marktkoopmannen nemen het met hoog volume en een flinke dosis adrenaline tegen elkaar op.
Zowel voor grote als kleine bezoekers is er van alles te doen op de Toerismebeurs Niederrhein. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Meer berichten