The Mountain Between, overleven na een vliegtuigcrash. Foto: PR
The Mountain Between, overleven na een vliegtuigcrash. Foto: PR

Overlevingstocht in besneeuwd berggebied na vliegtuigongeluk

DIDAM - De film The Mountain between us gaat over een overlevingstocht in een besneeuwd berggebied na een vliegtuigongeluk. Deze draait vrijdag 2 maart vanaf 20.00 uur in Filmhuis Didam.

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis.

Die Göttliche Ordnung gaat over emancipatie op het Zwitserse platteland. Die Göttliche Ordnung is te zien in Filmhuis Didam op maandag 5 maart om 20.00 uur. Nora is een jonge huisvrouw die samen met haar man en hun twee zonen in een rustig dorpje woont op het Zwitserse platteland in 1971. Haar leven en de verhoudingen in haar dorp kabbelen rustig voort, totdat de feministische beweging zich aandient. Nora begint op te komen voor het vrouwelijk stemrecht en weet daarbij ook de vrouwen uit het dorp te activeren.

De Familie Slim wordt op op woensdag 7 maart tweemaal vertoond in het Didamse filmhuis. Deze familiefilm is te zien vanaf 13.30 en 15.30 uur.
De film gaat over een uitvindersgezin waarvan de jongste zoon Max zich het buitenbeentje voelt van de familie: zijn uitvindingen mislukken altijd. Totdat hij zijn familie moet redden…

Filmhuis Didam is te vinden in Meulenvelden, Waverlo 2 in Didam. Meer informatie over films of het filmhuis en reserveren op www.filmhuisdidam.nl.
De entreeprijzen zijn 7 euro, een Vriend Van betaalt 5 euro en een kaartje voor een kinderfilm kost 5 euro. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang open. De filmzaal is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Meer berichten