Het evenement was vorig jaar een succes. Foto: Dies Goorman
Het evenement was vorig jaar een succes. Foto: Dies Goorman

Vijftig-plusmodellen na verwendag op de catwalk

Hulp in Gelderland zoekt 'modellen'

MONTFERLAND - Na het succes van vorig jaar komt er een vervolg op de verwendag/'model voor een dag' georganiseerd door Hulp in Gelderland. Hulp in Gelderland is een organisatie die zich bezighoudt met het (ont)zorgen van alle burgers in de regio Liemers en Montferland die hulp nodig hebben bij de huishouding, boodschappen doen of bijvoorbeeld de was. Naast fysieke ondersteuning verzorgt Hulp in Gelderland ook begeleiding met betrekking tot regie in het huishouden. De hulp kan zowel op permanente als op tijdelijke basis worden ingezet, bijvoorbeeld na een ongeval.

Om voor de doelgroep iets te betekenen organiseert Hulp in Gelderland, net als vorig jaar, een modeshow/verwendag. Op deze dag worden de deelnemers compleet verzorgd. Ze worden ontvangen door een team van kapsters, visagisten, fotograaf en krijgt een heuse catwalktraining om 's middags een modeshow te lopen die gehouden wordt bij Meulenvelden. Deze show is voor iedereen gratis toegankelijk, dus familie en kennissen kunnen de modellen-voor-een-dag zien stralen en van de metamorfose mee genieten.
Niek Jansen Damesmode, Gilsing Herenmode en Ros Schoenen voorzien de modellen van schitterende outfits, van top tot teen gaan ze in de nieuwste voorjaars/zomer mode geoefend de catwalk op. Dies Goorman maakt van iedere deelnemer een voor én na foto die als aandenken aan deze geweldige dag natuurlijk overhandigd worden. Hairfashion Marion, en Linda Koster van Oriflame gaan 's ochtends al vroeg met de modellen aan het werk om ze catwalk-waardig te maken.
Nu is de organisatie dus op zoek naar 'modellen-voor-een-dag', minimale leeftijd vijftig jaar. Wie iemand kent (of zelf iemand is) die het verdient het om een dag te worden verwend, kan hem of haar opgeven met een motivatie, liefst met foto en de reden waarom deze persoon een dag in het zonnetje gezet moet worden. En natuurlijk komt men dan zelf op zondag 15 april naar Meulenvelden/Burgers van Diem (om 14.00 uur) of de missie geslaagd is.
Mail de gegevens door aan moniquebraam1@gmail.com.

Meer berichten