KBO viert carnaval. Foto: PR
KBO viert carnaval. Foto: PR

KBO viert carnaval en vergadert in Averhof

KBO Averhof weer een succesvol jaar

BEEK - Afgelopen weekeinde vierde de KBO van Beek Loerbeek en 's-Heerenberg Carnaval. Om 14.11 uur bezocht Prins Pascal de eerste van de Dösvlegels met zijn gevolg de Averhof. Daar waren aanwezig de Old Prinsen en 75 leden van de KBO. De Old Prinsen van de Carnavals vereniging de Dösvlegels vermaken de KBO leden al zeven jaar. Deze keer hadden ze als thema 'In Italiaanse sferen'.

Woensdag 21 februari is de algemene ledenvergadering van KBO. Deze vergadering begint om 13.30 uur en wordt gehouden in de Averhof.
De vergadering begint met een lezing over de werkzaamheden van de EHBO en een demonstratie met de AED. De lezing wordt verzorgd door Margriet Sterkenburg, kader instructeur van de EHBO.
Na de eerste pauze begint de jaarvergadering met de bekende agenda punten. De KBO zal wederom financieel gunstige cijfers laten zien.
"Het beheer van de Averhof vergt veel inspanning, maar je krijgt er ook wat voor terug", aldus de voorzitter. Ook kan de KBO zich verheugen op een blijvend stijgend leden aantal. De vereniging sluit het jaar af met 360 leden. In de eerste maand van 2018 is het ledenaantal alweer gestegen naar 375. Deelname aan de ledenvergadering is gratis maar opgave is wel gewenst. Opgeven kan bij een van de bestuursleden tot 18 februari.
Voor overige informatie betreffende de KBO kan men terecht bij Henk ter Voert, mail :henk@henktervoert.nl of tel: 0654358152.

reageer als eerste
Meer berichten